Bosch tørketrommel feilmelding

Invented for life innebærer blant annet at du alltid kan få hjelp med produkter fra Bosch. Velkommen til vår support og service. Før hadde jeg Siemens (eller Bosch, en av dem) og da hadde jeg av .

loading...

Mange tørketrommel feilkoder følge av feil kanaler. Du kan laste ned alle bruksanvisninger, også bruksanvisninger for eldre Bosch-verktøy. Kondensatoren på tørketrommelen bør tas ut og renses tre-fire ganger per år.

Hus, hage og oppussinginnlegg1.

Trenger rask tørketrommel – OT-bareninnlegg13. Foreldreportalen › FPForum › Hjem og utstyrBufretLignende9. Så jeg tror ikke det er noe feil med maskinen din. Det kommer alltid lo forbi filteret på tørketromler er min erfaring.

Bosch kondenstrommel) Hjem og utstyr. Tørketrommel som tror beholderen er full av vann når. Hvilken vaskemaskin har du – og er du fornøyd eller. Noen som lurer på hva feilmelding Epå en AEG.

I mange husholdninger er tørketrommelen et kjærkomment hjelpemiddel.

Jeg har ikke bosch, men på min maskin dukker det opp en slik nøkkel hvis jeg har på barnesikring. Da må jeg holde inne en knapp med en . Har nylig reparert en forholdsvis ny Siemens tørketrommel med . Fortsatt samme feilmelding og jeg føler meg hakket mer rådløs. Skal innom en av butikkene deres imorra, . Forbrukerliv analyserer tørketrommel tester fra hele Skandinavia.

Feilsøkingen gir deg etterpå presise forslag til hvordan du kan løse eventuelle feil. Vi har et stort utvalg av tørketromler, med forskjellig kapasitet som vil dekke dine behov! Det høres ut som noe er feil med din maskin.

Jeg bruker tørketrommelen mest til håndklær og sengetøy som jo er store ting som trenger tid til . Den andre, nyere metode involverer feil uttrykt av toner som kan diagnosti. Kjøp BOSCH TØRKETROMMEL WTW854M9SN hos Power. Barn må kunne se og forstå mulige farer ved feil betjen- ing. Barn må ikke rengjøre eller vedlikeholde tørketrommelen uten til- syn.

Så absolutt enig på verktøyfronten, kun blåbosch i hus her.