Elto vaskemaskin gammel

Vi har nå 1Gammel vaskemaskin fra Finn. Gammel eldre ELTO toppmatet vaskemaskin gis bort. Kan også brukes som krabbekoker.

loading...

Motor fungerer, men har ikke fått testet . Hatt en gammel elto som jeg kjøpte av en nabo for 5kr. Vi må straks kjøpe ny vaskemaskin og jeg vil ha en med stor trommel for. Har nettopp flyttet og har fått leie en vaskemaskin, men skjønner meg ikke.

Elto-maskin, uten bruksanvisning. Vaskemaskinen vår er faktisk år til høsten. Her finner du informasjon om hvordan du kan få hjelp dersom ditt Elto produkt ikke fungerer som forventet. Forbrukerrådet forteller deg hvilke vaskemaskinmerker som har oppnådd.

Har en nokså gammel Elto vaskemaskin som ikke vil virke skikkelig lengre. En dag den sto på vask smallt det godt, og etter det vil den ikke . Installasjon av ny vaskemaskin fjerning av gammel. Jeg har hatt tilsvarende erfaring med en halvgammel Elto 8Royal vaskemaskin (samme firma) for noen år siden.

Vi byttet fra ok Elto til Miele til rundt 10.

Artikkelen er over år gammel. Har noen erfaring med bruk av Elto (tror jeg de heter), stor gammel vaskemaskin med roterende elter i midten? Skulle tro en slik er mer skånsom enn moderne . Jeg er ikke fornøyd med den og drømmer om ny maskin, men det blir ikke kjøpt inn med det første. Finn manualen til Electrolux-apparatet ditt her.

Vennligst bruk feilsøkeren vår hvis du skulle oppleve et problem med apparatet. En stor, gammel lysovn trakk nok også ut mye varme. Elto Automat LX (jeg har garantilappen enda). Det lukter svidd på vaskerommet. Den var ikke såååååå gammel heller, en -Elto modell, så jeg vet . Gammel vedkomfyr merke Kvitbjørn, tipp topp stand selges gunstig hvis hurtig.

Hei, sier først at jeg er en år gammel gutt som er førsteårsstudent på en liten. Hei, jeg skal foreta kjøp av vaskemaskin for 1. Så at en gammel Elto er bra tror jeg så gjerne.