Eggerøre i mikrobølgeovn

Vi startet den her hjemme med god frokost. Mange har sikkert prøvd dette, men før jeg kom til USA hadde jeg ikke hørt om dette. Jeg – som er kronisk sen om morgenen .

loading...

SIDE2): Mikrobølgeovn kan være et kjekt hjelpemiddel på kjøkkenet. Ole Martin Alfsens supertriks til påskens beste eggerøre. Smør en kopp som tåler mikrobølgeovn med litt olje.

Eggerøre med grønnsaker og ost.

Dersom det er ønskelig, tilsett salt, . I dag til lunsj så tenkte jeg at jeg måtte prøve noe nytt da jeg ikke bare vil leve på knekkebrød med go og mager . Millioner av mennesker over hele verden bruker mikrobølgeovn til daglig, men visste du at den er. Lag da en superrask eggerøre til frokost! Vekttap bidrar også til en frokost med egg – eggerøre med et lavt kalori.

Menemen (Tyrkisk eggerøre med tomat og paprika). Liker du eggretter som eggerøre og omeletter eller rett og slett har slått deg på lavkarbo. Det jeg savner er sjokoladekaken fra Toro som var til mikrobølgeovn, den var meget go synd de.

Serveres sammen med potetsalat, loff, smør, eggerøre og eventuelt grønnsaker.

Hvordan kan man lage eggerøre på jobb? Hvis man har tilgang til mikrobølgeovn, tar det bare 2-min. Resultatet blir riktig lekkert på tallerken, og blir som en deilig krysning mellom eggerøre og omelett, synes vi! Jeg delte min eggerøre med minste prinsesse som elsker egg og så tok jeg min halvdel på ett knekkebrød med litt . Riktignok et stekt egg fungerer på denne uvanlige måte . Omtrent på denne tiden skaffe foreldrene mine seg en mikrobølgeovn. Enda sunnere mikrobølgeovn måltider bare bruke eggehvitene, som kan liberalt krydret for . Vask spinaten og la det koke noen minutter (med tre eller fire bør gjøre) damp eller mikrobølgeovn.

Spray skillet med vegetabilsk spray, . Mens disse egg er best spist fersk, kan du kjøle eggerøre og varm dem senere. Er været fint kan vi grille, har også mikro men likevel føler jeg meg veldig lost på hva jeg kan tilby av. Og på jobben har vi ikke mikrobølgeovn, så jeg får ikke varmet vanlige middagsrester.

Samme med røkelaks og eggerøre. Vi fikk bivåene et forsøk på dette – litt smør utover .